EXCURSIÓ TURÍSTICA PER SABADELL

Excursions a peu: L’Ajuntament

excursio a sabadell-ajuntament

Pels que hi van cada dia, anar a Sabadell no és pas cap novetat. Però pels que Sabadell només és un avís de trencall a l’autopista, anar-hi és una opció ben curiosa.

Sabadell és capital de comarca, tal com ho és Figueres o Puigcerdà posem al cas. I quan ens vam proposar visitar totes les capitals de comarca de Catalunya, ens van anar quedant aquestes més properes a casa nostra, al calaix del “ja ho farem”.

Excursions a peu: La Puríssima Concepció

excursio turisme sabadell

 

I va resultar que Sabadell, vist amb ulls de descoberta, és una ciutat recomanable per a visitar. És gran, amb grans avingudes, amb comerços de primer nivell i amb edificis d’aquells que es fan mirar.

Excursions a peu: Sant Fèlix

excursio sabadell-sant felix

Nosaltres només vam tenir temps de mirar-ne alguns per fora i sense gaire informació, només amb aquella intuïció que teníem al davant uns edificis de gran categoria mundial. Parlo per exemple del mercat municipal, o l’edifici de l’Ajuntament a la plaça de Sant Roc, l’església de Sant Fèlix al costat de l’Ajuntament, la de la Puríssima Concepció a la Via Massagué, l’escola industrial al carrer Font, el Mercat Central a la plaça del Mercat, l’edifici de la Caixa de Sabadell, etc.

Excursions a peu: El mercat central

excursio sabadell-mercat central

excursio sabadell-mercat central-interior

Però un matí passa de pressa i vam marxar per anar a dinar. Primer volíem dinar a un restaurant de Matadepera que va resultar que estava tancat i abandonat. Després vam escollir Mura i vam anar a cal Carter, on vam menjar un menú deliciós per dotze euros amb cinquanta.

Excursions a peu: Rocafort (el Pont de Vilomara)

excursio sabadell-rocafort

En sortir de Mura, seguint la riera de Nespres, vam arribar a Rocafort i ens vam  aturar al costat de l’església, vam seure als bancs de pedra i s’hi estava tan bé que ens hi vam estar una estona parlant mentre la claror del sol prenia aquell color grogós de mitja tarda.

Excursions a peu: Santa Maria de Rocafort

excursio sabadell-santa maria de rocafort

Per acabar vam continuar fins al Pont de Vilomara, Sant Vicens de Castellet i ja cap a casa.

Excursions a peu: Santa Maria de Rocafort vista pel davant

excursio sabadell-santa maria rocafort davant

Aleix.

10 de març de 2016

Visita altres llocs de l’autor:

parlemdeteatre.com

aleixcolonia.com

Post navigation